Love is Calling...♥-KAPITEL 19

"ska jag ta över honom?" frågade jag menandes på Victor.
"jatack" sa hon och jag tog upp honom i min famn. Jag gick in i vardagsrummet och satte mig i soffan med Victor och plockade upp min laptop och tog det lungt. Efter ett tag var det dags att betala räkningar. Jag HATAR att betala räkningar. Men det måste blir gjort så jag gick och hämtade min plånbok i jackfickan och satte mig sedan i soffan igen. När jag öppnade plånboken trillade en liten lapp ut. Jag plockade upp den och såg att det var lappen jag fått av Louise. Jag log lite smått och plockade upp mobilen och skrev ett sms:
"tja! det var kul idag :) /Eric". Ska jag verkligen skicka det? jag blundade i några sekunder och tryckte sedan på skicka-knappen. Jag kollade försiktigt bort mot Olivia och ner på mobilen igen. vad håller jag på med?

jag fick rätt snabbt svar:
"hej! tack för att du hörde av dig!".
"tvekade inte en sekund ;)" svarade jag. Egentligen ljög jag ju lite, men strunt i det.
Vi messade en stund tills Olivia ropade att maten var klar. Jag la ner datorn och la Victor i baby-gymmet.
Jag satte mig mig mitt emot Olivia och vi snackade om allt möjligt. Plötsligt vibrerade det till i fickan. Jag plockade upp mobilen och kollade på den. Det var Louise. Jag la snabbt ner telefonen i fickan igen utan att ens läsa smset.
"vem var det?" frågade Olivia.
"J-son" sa jag snabbt.
"aha" sa hon och vi fortsatte att snacka om det vi snackade om innan. Mitt hjärta slår jättesnabbt så nervös jag är.
"du, jag ska ut med Amanda hela dagen imorgon så kan du ha victor?".
"uhm.. Absolut" sa jag och log.
"så bra" sa hon och sträckte sig över bordet och gav mig en mjuk kyss.
*
Vi åt upp och jag diskade rent mesans Olivia gjorde Victor klar för att sova. Då kom jag på att jag inte läst smset jag fått av Louise. Jag plockade upp mobilen och tryckte på 'visa'.
"vi hörs imorgon ;) kram!" stod det. Jag valde att svara.
"absolut, godnatt :)"
"godnatt :)".
Jag och Olivia gjorde oss klara för kvällen och gick och la oss i sängen.
"godnatt älskling" sa jag och kysste henne länge.
"godnatt" sa hon och vi kysstes igen.
"jag älskar dig" sa jag.
"jag älskar dig mer" sa hon.
"omöjligt" sa jag och hon skrattade lite generat och gav mig en sista puss innan vi båda somnade.
*
Nästa morgon
Jag vaknade av att något tungt låg på min mage. När jag öppnade mina ögon var Victor det första jag såg. Han låg på min mage och kollade på mig. Självklart log jag och klappade honom på huvudet.
"tjena mannen" sa jag, men fick självklart inget svar utan han fortsatte bara att kolla fundersamt på mig med sina stora bruna ögon. Bredvid mig låg Olivia och skrattade. Det fick mig också att börja skratta.
"godmorgon älskling" sa hon.
"hejhej" sa jag och sträckte mig mot henne och kysste henne.
"jag ska iväg om en timme" sa hon.
"då ska vi ha en hel dag tillsammans" sa jag till Victor och pussade honom på huvudet. Han fortsatte att kolla på mig samtidigt som han dreglade på min mage. Jag tog min tröja från igår som låg nedanför min säng och torkade bort dreglet på min mage och runt Victors mun, sen gick vi upp ur sängen och Olivia tog hand om Victor en stund. Klockan är runt 10 och det är soligt och varmt ute. Helt underbart väder.
En liten stund senare gick Olivia och jag var ensam kvar med Victor. Då fick jag plötsligt ett sms. Det var från Louise.
"Vill du ses en stund idag? :)".


KOMENTERA VAD SOM SKA HÄNDA! puss love u

Love is Calling...♥-KAPITEL 18

Jag hälsade på alla och jag blev visad in i ett rum där en tjej i 18-19 års åldern satt redo med penna, papper och en kamera. Hon vände sig om och när hon såg mig log hon jättestort. Jag skulle tro att hon är ett fan. Hon reste sig från stolen och gick fram och hälsade på mig. Hon hette Louise och var faktiskt riktigt söt. Tomas och de andra stannade utanför. Jag satte mig på en stol på andra sidan bordet så att vi satt mitt emot varandra, och sedan började intervjun.
Hon var riktigt duktig och ställde kloka frågor. Såhär borde alla reportrar vara. Jag är på bra humör och hela intervjun blev väldigt rolig. Eftersom att detta bara är ett skolprojekt så kändes det mer avslappnat och inte alls lika seriöst. Jag var inte orolig att jag skulle säga något dumt. En riktigt härlig intervju av en riktigt härlig tjej helt enkelt.

Vi satt där i säkert en 40 minuter och allt var så avslappnat. Intervjun var kanske i 20 minuter och sen satt vi bara och snackade och lärde känna varandra lite i 20 minuter. Jag har ingen aning varför det blev så. Men tillslut kom Tomas in i rummet och sa att vi var tvugna att avsluta. Vi reste oss upp och jag gick fram och kramade henne och gav henne en snabb puss på kinden. Hon fnissade lite generat och jag såg att hon blev lite röd i ansiktet. Jag log för mig själv och hon gav mig en liten vit lapp.
"Hör av dig!" sa hon snabbt innan jag stängde dörren efter mig. Jag kollade på lappen och där stod ett nummer. Antagligen hennes. Jag log åter igen för mig själv och la sedan ner lappen i min plånbok.
*
Vi hoppade in i Tomas bil och körde till nästa intervju hos tidningen FRIDA. Där har jag varit med några gånger så jag vet hur det fungerar där. Det brukar vara riktigt kul.
Vi kom fram till trappuppgången till deras kontor/avdelning och gick upp och plingade på dörrklockan. Sanna, som jobbar där tog emot oss. Hon är riktigt rolig och trevlig och hon har intervjuat mig rätt många gånger, så vi känner varandra rätt bra nu.
"Hej!" sa hon glatt.
"Tjaa!" sa jag lika glatt och kramade om henne. Eftersom att det bara är tjejer som jobbar här så blev alla helt uppspelta när jag kom och självklart skulle alla komma fram och hälsa och prata osv. Efter en massa snack var det dags för Sanna att intervjua mig.
Det var de vanliga frågorna fast på ett mycket roligare sätt. Vi skrattade i princip oss igenom hela intervjun.
Vi tog bilder och fjantade runt. Hela dagen har varit rolig. Ingen som försöker pressa ut en massa privat fakta ur mig.
ungefär två timmar senare var vi påväg hem igen. Tomas släppte av mig vid trappuppgången till min och Olivias lägenhet. Jag gick upp för trappan och öppnade dörren till lägenheten.
"Hallå!" sa jag och stängde dörren bakom mig.
"Hejhej" ropade Olivia från köket. Jag tog av mig ytterkläderna och gick in i köket. Hon stod och lagade mat med Victor i famnen.
"Hejsan gumman" sa jag och kysste henne.
"Hej, hur var intervjuerna?" frågade hon.
"det var faktiskt riktigt roligt idag"
"vad bra"
"ska jag ta över honom?" frågade jag menandes på Victor.
"jatack" sa hon och jag tog upp honom i min famn. Jag gick in i vardagsrummet och satte mig i soffan med Victor och plockade upp min laptop och tog det lungt. Efter ett tag var det dags att betala räkningar. Jag HATAR att betala räkningar. Men det måste blir gjort så jag gick och hämtade min plånbok i jackfickan och satte mig sedan i soffan igen. När jag öppnade plånboken trillade en liten lapp ut. Jag plockade upp den och såg att det var lappen jag fått av Louise. Jag log lite smått och plockade upp mobilen och skrev ett sms:
"tja! det var kul idag :) /Eric". Ska jag verkligen skicka det? jag blundade i några sekunder och tryckte sedan på skicka-knappen. Jag kollade försiktigt bort mot Olivia och ner på mobilen igen. vad håller jag på med?

Såja :) komentera!!! vad tycker ni ska hända? love u!

Love is Calling...♥-KAPITEL 17

"så duktig du är" sa jag och kysste henne i nacken. Hon fnittrade lite och vände sig om och kysste mig på munnen om och om igen. Hon tog in sina händer innanför min tröja lite försiktigt och drog sina händer längs min mage. Eftersom att jag har tränat rätt ordentligt det senaste halvåret så har jag fått en snygg och vältränad mage som Olivia verkligen gillar
*
Maten blev klar och Victor vaknade så vi började äta av den goda thaimaten Olivia lagat. Plötsligt blev klockan 15.40 och jag var tvungen att dra iväg. Jag sa Hejdå och skyndade mig iväg. Utomhus är det varmt och solen steker. Jag ska möta upp Tomas där så jag får ta en promenad dit.


När jag kom fram såg jag Tomas bil stå på parkeringen en bit bort. Jag gick dit och ringde honom.
"Tomas" svarade han.
"tja, det är Eric" sa jag.
"hej, vi är där inne"
"okej, jag är vid din bil. Hur kommer man in?"
"Till höger om det stora trädet" sa han.
"okej, tack, jag hittar nog" sa jag.
"bra, Hejdå"
"Hejdå" sa jag och la ner mobilen i fickan igen. Jag kollade mig omkring och ett par meter bort stod där ett stort träd så jag gissar på att det är det han menade. Påväg dit hör jag någon ropa mitt namn.
Jag vänder mig om och ser två tjejer vinka. De går mot mig. Jag log mot dem och vinkade tillbaka.
De var kanske 17-19 år.
"tjaa" sa jag när de stod kanske en meter bort.
"heej" sa de båda i mun på varandra och log stort.
"vi är stora fans till dig" sa den ena.
"vad kul" sa jag och log.
"din musik är underbar" sa den andra.
"tack så jättemycket" sa jag och kramade om dem. De blev helt till sig och började nästan skaka lite. Jag älskar när fans kommer fram till mig och säger sånt. Det är ju lixom det man jobbar för. Jag har inte speciellt brottom in så jag snackade en stund med tjejerna. De var väldigt trevliga och eftersom att de är lite mer i min ålder så blev det en helt annan sak. De fick också vars en aoutograf efter en liten stund.
"får vi ta en bild med dig?" frågade den ena tjejen som heter Lisa.
"Absolut" sa jag och de plockade upp sina iphones. Den andra tjejen som heter Ella fick bli fotografen. Vi ställde oss alla tre bredvid varandra och Ella sträckte ut sin hand hon höll mobilen i och förberedde för att fota. Lisa pussade mig på kinden och Ella log för fullt och tog fotot. Så snälla tjejer.
*
Tilllslut sa vi hejdå till varandra oh jag gick in på gymnasiet där jag ska bli intervjuad. Jag kollade mig omkring lite. Där var helt tomt förutom att Tomas och två andra personer stod lite längre bort. De vinkade åt mig och jag vinkade tillbaka och gick dit. Jag hälsade på alla och jag blev visad in i ett rum där en tjej i 18-19 års åldern satt redo med penna, papper och en kamera. Hon vände sig om och när hon såg mig log hon jättestort. Jag skulle tro att hon är ett fan. Hon reste sig från stolen och gick fram och hälsade på mig. Hon hette Louise och var faktiskt riktigt söt. Tomas och de andra stannade utanför. Jag satte mig på en stol på andra sidan bordet så att vi satt mitt emot varandra, och sedan började intervjun.
Hon var riktigt duktig och ställde kloka frågor. Såhär borde alla reportrar vara. Jag är på bra humör och hela intervjun blev väldigt rolig. Eftersom att detta bara är ett skolprojekt så kändes det mer avslappnat och inte alls lika seriöst. Jag var inte orolig att jag skulle säga något dumt. En riktigt härlig intervju av en riktigt härlig tjej helt enkelt.

ojoj.. Eric får inte glömma att han har en sambo och en son där hemma nu... Men komentera vad ni tycker ska hända osv!! love u

Love is Calling...♥-KAPITEL 16

Efter ett litet tag så gick vi båda upp för att äta frukost. Det blev bara några mackor. Inget avacerat. Ingen av oss har något planerat idag förutom att Eric ska göra några intervjuer vid klockan 4, så det blir en lugn förmiddag.
"Kan vi inte bara mysa idag?" frågade Eric och kollade upp på mig. Jag fnissade lite lätt och svarade sedan:
"självklart". Han log nöjt och vi åt upp. Vi poppade lite popcorn, hyrde en film och satte oss i underkläder i soffan och jag har Victor i famnen. Eric och jag höll händer och bara mös. Tänk att vi faktiskt nu är en familj. Familjen Saade-Hermansson.


Erics perspektiv
Victor och Olivia är så fina och det är så mysigt att ligga i soffan och kolla på film tillsammans med dem.
Jag låg och smekte Olivias hand helatiden och gav henne lite huvudmassage då och då. Bara för att hon är världens bästa tjej.
*
Efter en stund tog filmen slut och det var dags för Olivia att amma Victor.
"vem ska intervjua dig idag?" frågade Olivia.
"jag tror att det var någon tjej från ett gymnasium som gör en skoluppgift och skulle tydligen intervjua mig" svarade jag. "sen lite tidningar och så" fortsatte jag.
"okej, så kul" sa hon och log.
"sålänge det handlar om musik, så ja" sa jag och skrattade lite.
Victor blev mätt och han blir alltid jättetrött efter maten, så jag gick in i sovrummet och la honom i spjälsängen, pussade honom på huvudet som vanligt och gick sedan in och la mig hos Olivia igen. Klockan är två så vi har mycket tid kvar.
"Jag måste ta en dusch" sa jag när jag märkte att jag inte luktade speciellt gott.
"okej" sa Olivia och släppte min hand så att jag kunde gå. Jag gav henne en kyss och gick sedan in i badrummet.
Jag tog av mig kläderna och gick in och ställde mig i duschen. Det varma vattnet rann skönt ner för axlarna och jag njöt. Livet är bara allmänt bra och jag har världens finaste familj. Jag hade aldrig kunna drömma om något bättre. Jag tvättade mig lite snabbt och fräschade helt enkelt upp mig lite. Efter en skön dusch klev jag ur igen och plockade upp en handduk som hängde på tvättstället. Sedan satte jag handduken runt midjan och rufsade till mitt hår med en annan handduk och kollade mig själv i spegeln, och jag såg riktigt glad och fräsch ut. Det är precis så jag känner mig också.
Jag rakade mig, borstade tänderna, torkade håret, satte i lite vax och tillslut satte jag på mig några bekväma kläder. Olivia lagade lunch och det osade gott i hela lägenheten. Victor sover fortfarande.
Jag ställer mig bakom Olivia och sätter mina händer på hennes höfter.
"så duktig du är" sa jag och kysste henne i nacken. Hon fnittrade lite och vände sig om och kysste mig på munnen om och om igen. Hon tog in sina händer innanför min tröja lite försiktigt och drog sina händer längs min mage. Eftersom att jag har tränat rätt ordentligt det senaste halvåret så har jag fått en snygg och vältränad mage som Olivia verkligen gillar
*
Maten blev klar och Victor vaknade så vi började äta av den goda thaimaten Olivia lagat. Plötsligt blev klockan 15.40 och jag var tvungen att dra iväg. Jag sa Hejdå och skyndade mig iväg. Utomhus är det varmt och solen steker. Jag ska möta upp Tomas där så jag får ta en promenad dit.

Såja, förlåt för att jag dröjer men jag har varit sjuk i två veckor nu och just nu är jag påväg till min stuga. Snälla kommentera mer så kommer det kapitel oftare! Love u

ritat

Vad tycker ni? :) det tog 4 dagar

Love is Calling...♥-KAPITEL 15

Jag la mig ner helt och Olivia la sig i min famn. Efter ett litet tag kände jag hur Olivia plötsligt började smeka mig på benet och började sedan gå längre upp till mina privata delar. Jag bet mig i underläppen och tog ett djupt andetag och började sedan smeka henne lite överallt jag med. Detta har vi inte gjort sedan Victor föddes så jag är faktiskt lite nervös, men gud vad jag har längtat. Hon vände sig om så att hon låg ovanpå mig och jag började försiktigt dra av henne tröjan och knäppte upp bh:n och smekte henne långsamt. Jag tog också av min tröja och hon drog sina fingrar längs min mage. Efter ett tag låg vi båda nakna i soffan och saker hände. Hennes stön var varma och underbara. Jag fick nästan gåshud. Efter att ha haft sex i kanske 40 minuter var vi båda så trötta att vi somnade på en gång tätt, tätt intill varandra.

Nästa morgon i Olivias perspektiv
Det är varmt och mysigt bredvid Eric under den vita filten. Klockan är nog runt 8 eller något sånt. Båda är nakna och Eric andas tungt i min nacke. Han sover fortfarande och han är så otroligt söt.
Men vad konstigt att Victor inte har vaknat än? Jag tog mig försiktigt ur Erics grepp och gick och satte på mig en morgonrock och gick in till sovrummet. Där låg Victor vaken så snällt och lekte med en av hans leksaker han fått ev ett av Erics fans. Jag blev väldigt förvånad att han inte skrek. Men jag klagar inte. Jag plockar upp honom i min famn och går sedan in i köket och börjar amma honom. Eric sover fortfarande och kommer nog inte vakna på ett tag.
*
I skvallertidningen jag köpte nyss när jag var ute och gick med Victor finns det ett uppslag om mig och Eric.
"Eric sviker flickvännen och sonen" var rubriken. Vad är detta för myter? Jag läste igenom hela artickeln och inget av det var sant. Tydligen har Eric lämnat mig och Victor och flyttat ut från lägenheten. Bullshit.
"Godmorgon" hör jag plötsligt Eric från soffan. Jag kollar mot honom och där ligger han helt underbar och nyvaken i soffan och tittar på mig.
"godmorgon älskling" svarade jag.
"vad är klockan?" frågade han och sträckte på sig. Han värkade inte överhuvud taget bry sig om att han var helt naken.
"halv elva" sa jag.
"oj, varför har du inte väckt mig gumman?" frågade han.
"för du är så söt när du sover" sa jag och fnissade lite.
"naw, kom hit" sa han och log sådär gulligt som bara han kan. Jag la ner tidningen och gick fram till soffan och la mig ovanpå honom och han drog av den pösiga mys-tröjan jag hade på mig. Vi mös en stund och man kan säga att vi avslutade gårkvällen lite. Inget intensivt, utan vi bara njöt av varandra. Victor sover i vagnen och har det skönt.
Efter ett litet tag så gick vi båda upp för att äta frukost. Det blev bara några mackor. Inget avacerat. Ingen av oss har något planerat idag förutom att Eric ska göra några intervjuer vid klockan 4, så det blir en lugn förmiddag.
"Kan vi inte bara mysa idag?" frågade Eric och kollade upp på mig. Jag fnissade lite lätt och svarade sedan:
"självklart". Han log nöjt och vi åt upp. Vi poppade lite popcorn, hyrde en film och satte oss i underkläder i soffan och jag har Victor i famnen. Eric och jag höll händer och bara mös. Tänk att vi faktiskt nu är en familj. Familjen Saade-Hermansson.

Kapitel 15 klart! Komentera nu! ni var inte så bra på det i förra kapitlet :( Kom igen! love u puss

Love is Calling...♥-KAPITEL 14

"kom nu era turturduvor" sa Alex skrattandes och boxade mig på armen. Han stod klar vid dörren.
"comming" sa jag. Olivia tog upp Victor och klädde på honom en liten keps, ett par skor och en tjocktröja. Mer behövs inte eftersom att det är mitt på sommaren. Sedan sa vi hejdå till alla och satte oss i bilen och började köra hemmåt. Vi stannade vid en mataffär och köpte lite mat för att överleva bilresan men fortsatte sedan och stannade inte på hela vägen hem förutom när vi bytte chafför så att Alex fick köra.
"Eric kan inte du sjunga lite?" frågade Olivia.
"jodå" sa jag och började sjunga lite på 'Break of dawn'. Det är min och Olivias låt. Eftersom att det var ju under den låten jag fick känslor för henne.

Eftersom att det är mitt på dagen så är det varmt ute. Vi bytte chafför igen efter en stund.
Victor sitter i in barnstol bredvid mig och han sover tungt. Vi andra är glada men trötta.
*
1 timme senare är vi hemma. Min mobil ligger på matbordet eftersom att jag såklart glömde den när vi hade så brottom till Göteborg. Olivia och Victor är ute promenad. Jag plockar upp mobilen och sätter mig i soffan. 12 missade samtal och 7 sms. 5 av samtalen var från Tomas, 2 från pappa, 2 från 'dolt nummer' och 3 från okända nummer. Jag började med att ringa Tomas.
"Thomas" svarade han.
"hej! det är eric" sa jag.
"Eric! var har du varit?"
"I göteborg, Victor fick åka in på sjukhus så jag åkte dit"
"jaha, men nästa gång får du ringa först"
"absolut, förlåt mig" sa jag skyldigt. Vi fortsatte att snacka om det en stund till.
"Du har missat 4 intervjuer" sa Tomas sedan.
"va?! fuck" sa jag och drog min hand längs mitt ansikte.
"du ska på en intervju på svt om 20 minuter så skynda dig" sa han. Vi avslutade samtalet snabbt och jag skyndade mig iväg till svt. Stressad som jag var kom jag ändå i tid. Jag togs emot av en tjej som hette Linda. Hon visade mig till "lilla aktuellt" studion. Jag hade ingen aning om något för allt blev ju så hastigt.
Jag satte mig på en stol och väntade en stund. Sedan kom en tjej fram till mig och hälsade och var bara almänt trevlig. Sen var det dags att bli intervjuad.
*
ungefär en halvtimme senare var vi helt klara och jag började gå hemmåt igen. Klockan är nu 20.10 och jag är riktigt trött. När jag kommer inannför dörren sitter Olivia i soffan och kollar på TV med Victor i famnen.
"Hej älskling" sa jag och tog av mig ytterkläderna och gick fram och kysste henne mjukt på läpparna.
"hejsan" sa hon och log. Jag satte mig bredvid henne och klappade Victor försiktigt på hjässan. Han har redan somnat.
"ska jag lägga honom i spjälsängen?" frågade jag.
"ja, så snällt" sa Olivia och jag bar upp Vicke i min famn och gick in i sovrummet och la ner honom i spjälsängen. Han sov så sött och sög på sin lilla napp. Jag pussade honom på huvudet och gick sedan in till Olivia igen.
Hon är så snygg.
Jag la mig ner helt och Olivia la sig i min famn. Efter ett litet tag kände jag hur Olivia plötsligt började smeka mig på benet och började sedan gå längre upp till mina privata delar. Jag bet mig i underläppen och tog ett djupt andetag och började sedan smeka henne lite överallt jag med. Detta har vi inte gjort sedan Victor föddes så jag är faktiskt lite nervös, men gud vad jag har längtat. Hon vände sig om så att hon låg ovanpå mig och jag började försiktigt dra av henne tröjan och knäppte upp bh:n och smekte henne långsamt. Jag tog också av min tröja och hon drog sina fingrar längs min mage. Efter ett tag låg vi båda nakna i soffan och saker hände. Hennes stön var varma och underbara. Jag fick nästan gåshud. Efter att ha haft sex i kanske 40 minuter var vi båda så trötta att vi somnade på en gång tätt, tätt intill varandra.

kapitel 14 efter en lång väntan! ursäkta så hemskt mycket! komentera vad ni tycker!  KRAM love u

SM!

HEJHEJ!
nu är det så att jag ska spela SM steg 4 i helgen i handboll så det blir ingen uppdatering :( men ska hinna så fort jag kommer hem! puss! love u