FEEL ALIVE...♥ - KAPITEL 25

Idag ska vi fortsätta på turnén och Tyskland , föst Düsseldorf och sedan Berlin. Oliva och Victor skulle hänga med till Düsseldorf men sen skulle dom åka hem för Olivia var tvungen att jobba. När klockan var runt halv tio satt alla i bussen och resan till Düsseldorf kunde börja!

 

 

Bussresan var lång och tråkig och det fans nästan igenting att göra eftersom Rim satt och kollade på Love actully på tv:n så att spela FIFA fans inte med på kartan. Jag satt med Victor i ungefär en timme och sen så somnade vi och sov hela vägen till Düsseldorf!

 

Olivias perspektiv

Jag hade kollat på Love Actully med Rim i början av resan men vi hade somnat när filmen var slut och sovit hela vägen. När vi kom fram till hotellet så skulle Eric och hela crewet åka och repa direkt så jag, Victor och Jenny, som är Alex flickvän, var själva på stan. Vi gick och satte oss på ett litet mysigt café på ett litet torg och fikade lite och så innan vi åkte till arenan för att kolla på konserten. Denna gången skulle vi få vara i publiken, eller jag och Jenny skulle vara i publiken och Victor skulle vara backstage med Thomas.

Erics perspektiv

Vi hade precis repat klart när Olivia och Jenny kom och lämnade Victor backstage hos Thomas, det är en timme kvar tills konserten börjar och Olivia och Jenny skulle stå i publiken och dom ska gå ut alldeles strax och jag har fixat så att en publikvakt ska fixa platser närmst scenen till dom. Idag var det alltså ännu viktigare att ALLT satt.

Tio minuter kvar innan showtime och alla är så sjukt fokuserade och ingen hör när Thomas säger att det är dags att börja han får skrika det flera gånger innan någon reagerar.

Alla dansare ställer sig på sidorna om scenen och jag ställer mig under i väntan på att bli upphissad. Publiken jublar när introt till Hotter Then Fire börjar spelas, jag blir  upphissad och dansarna kommer ut. Jag ser Olivias ansikte i publiken och jag kan inte sluta le, konserten är igång.

 

Olivias perspektiv

Det här måste varit den bästa konserten jag någonsin varit på. Jag och Jenny stod kvar vid staketet längst fram tills en publikvakt kom och bar över oss så vi kunde gå backstage till dom andra. När jag såg alla avundsjuka blickar från tjejer, som också stod kvar i hopp om att Eric skulle komma ut och hälsa på dom, slog det mig igen hur lyckligt lottad jag var och hur fantastiskt mitt liv är, vilken underbar pojkvän jag har, som jag dessutom ska gifta mig med, och vilken underbra son jag har tillsammans med honom! Vi gick in bakom scenen och jag fick världens största kram av en väldigt svettig Eric men det struntade jag i och kysste honom på munnen istället. Thomas kom och förstörde det fina ögonblicket med att säga att vi skulle köra härifrån om fem minuter så vi var tvungna att gå ut till bilarna.

När vi kom till hotellet så gjorde jag i ordning Victor och la honom i hans säng och gick sedan och gjorde i ordning mig själv och gick sedan och la mig bredvid Eric i den stora sköna sängen och somnade med Erics armar runt mig.

Jag vaknade när jag kände Erics mjuka läppar mot mina och jag öppnade sakta ögonen. Klockan var redan 8 på morgonen och jag och Victor var tvungna att gå upp nu för vi skulle vara på flygplatsen klockan halv tio för att hinna med vårt plan hem.

Erics perspektiv- på väg till Berlin

Olivia Victor och Jenny har precis tagigt taxin till flygplatsen och vår buss åkte precis från hotellet. Det tar bara 2 timmar att åka från Düsseldorf till Berlin och the boys of this tour satt och spelade FIFA.

**

Erics perspektiv- på väg hem från en helt underbar turné

Vi var på väg hem från Finland där sista stoppet har varit. Hela turnén har varit helt underbar och jag kommer sakna det jätte mycket men det ska bli väldig skönt att vara ledig. Jag ska först hem och vara hemma i lägenheten i tre dagar sen ska vi ner till Helsingborg och ta det lugnt med min familj. Det är jätte tomt där utan mamma som gick bort för två år sen och ingen är lika glad längre men det har börjat avta nu men hon är riktigt saknad. Peter, mammas man typ eller vad man nu ska säga tar hand om Arvid och Noorah och Ida har flyttat till sin pappa men hon ska vara där nu när vi kommer.

Jag gick ifrån Fifa gänget och somnade och jag vaknade inte förens vi var framme i Stockholm. Jag tog mina grejer och körde hem.

När jag kom innanför dörren så kom Victor gående mot mig och jag lyfte upp honom i min famn och kramade om honom. Jag släppte ner Victor och förväntade mig att se Olivia men nej. Lina var här. Jag sprang fram och kramade henne. Efter ett tag så släppte jag henne och frågade var Olivia va och varför hon var här

”Olivia är och handlar och jag är här för att jag ville det!”

”Okej när kom du då?”

”För en timme sen kanske, jag ska stanna tills ni ska ner Helsingborg!”

”Vad kul, du är alltid välkommen här pucko syrra ;)!”

Vi skrattade och hade det allmänt trevligt tills Olivia kom hem. När jag hörde att dörren öppnades så sprang jag dit och attackerade nästan Olivia när hon kom innanför dörren och hon bara skrattade och gav mig en kyss. Sen kollade hon alvarligt på mig och sa

”Eric jag är gravid………”

 

 

 

---------------------------------------------------------

Här är kapitel 25 hoppas ni kommer gilla det :) <3<3<3<3<3<3<3<3 kommer kanske ett till idag för vi ska ha världens tråkigaste gäster men jag lovar inget! :)

PÖSS


FEEL ALIVE...♥ - KAPITEL 24

Repet gick as bra och klockan är sex, en och en halv timme kvar nu ska jag bara ta det lungt tänkte jag och hörde en välbekant röst bakom mig!

"Bappa!"

 

 

 

Jag vände mig om och fick en glad underbar liten unge i famnen. Bakom Victor kom Olivia gående med ett underbart leende på läpparna. Jag hade saknat dom så sjukt mycket och nu var dom här, precis innan jag skulle ha en konsert! Det bästa i mitt liv, på samma plats, samtidigt. Jag kunde inte stoppa leendet på mina läppar. Olivia kom fram till mig och jag kysste henne mjukt på läpparna.

 

Olivias perspektiv lite tidigare

Jag och Victor har precis gått av planet och är i Paris. Nu ska vi bara hitta våra väskor och Thomas så vi kan åka till Eric. När vi hade hämtat våra väskor så gick vi ut utanför flygplatsen och där stod Thomas och väntade på oss. Vi körde till arenan och mötte Eric med ett leende.

*

Konserten var slut och vi var på väg till hotellet. Victor skulle få sova hos Thomas för han tyckte att jag och Eric skulle få vara själva lite;)

När vi kom in på hotell rummet så gav Eric mig en passionerad kyss och la mig ner i sängen och han la sig ovanpå mig. Jag kände hur hans händer började gå innan för mitt linne och vi hjälptes åt att ta av varandra kläderna och hade sex.

 

Erics perspektiv – dagen efter

Jag öppnade sakta ögonen och märkte att jag låg naken under täcket och att Olivia låg bredvid mig, vi hade gjort det och det hade känts fantastiskt. I en kort sekund undrade jag vart Victor var men sen kom jag på att han var inne hos Thomas, och tur var väl det.

När jag och Olivia hade myst klart i sängen så gick jag och tog en dusch medans Olivia gick och hämtade Victor. När jag kom ut ur duschen så satt Victor så gulligt och kollade på tv. Jag tog på mig mina kläder och satte mig hos Victor, han kröp upp i  mitt knä och kramade mig länge. När Olivia hade duschat klart och tagigt på sig sina kläder gick vi ner till frukosten och dom andra. Idag ska vi fortsätta på turnén och Tyskland , föst Düsseldorf och sedan Berlin. Oliva och Victor skulle hänga med till Düsseldorf men sen skulle dom åka hem för Olivia var tvungen att jobba. När klockan var runt halv tio satt alla i bussen och resan till Düsseldorf kunde börja!

--------------------------------------------------------------------------

Förlåt för ett väldigt kort kapitel men jag har haft jätte mycket att göra idag eftersom det är nyår i i morgon och jag ska dessutom iväg snart så jag måste göra mig iordning men jag ville ge er ett kapitel ändå så då fick det bli lite kort och händelselöst!

Hoppas ni gillart :)♥♥♥ 

pööööössss Ellen


FEEL ALIVE...♥ - KAPITEL 23

 Nu väntar 18 timmars bussfärd/båtfärd till Frankrike då då. Precis innan jag somnade så ringde min mobil, Olivia <3
 
 
 
 
 
 
Olivias perspektiv

När jag hade ätit upp så gick jag direkt till soffan, hämtade min mobil och ringde Eric. Han svarade direkt
"Hej älsklig"
"Hej jag har saknat dig såååå sjukt mycket och jag lovar det var inte jag som kysste henne tror du mig??"
"Klart jag tror dig, har velat tro det hela tiden men det gick inte när Thomas sa att du hade kysst henne på riktigt, jag kunde liksom inte tro dig då"
"Jag föstår dig men nu glömmer vi allt va??"
"JA!!"
Vi fortsatte prata i typ en halvtimme till om absolut ingenting. När vi la på kunde jag inte varit lyckligare, jo om jag hade varit med Eric hade jag varit ännu lyckligare men eftersom han är på turné så går ju inte det.
 
Erics perspektiv
När Olivia och jag hade lagt på kunde jag inte sluta le. Hon förlät mig och nu har jag min älskade Olivia tillbaka! "Va det Olivia som ringde??" Frågade Thomas mig när han såg mitt leénde. Jag svarade bara JA och somnade.
*
Jag var så trött att jag sov hela vägen till Paris. Inte så konstigt kanske eftersom jag inte har kunnat sova sen den där saken kom fram och strulade med mig men nu är allt löst och jag mår riktigt bra, om bara Olivia och Victor kunde varit här.
När vi kom fram till Paris var klockan 4 på natten och vi checkade in på hotellet så fort vi kunde och sen var det bara att somna om. Det var nämligen en hektisk dag i morgon.
*
Jag vaknade av att mobilens alarm hade gått igång och jag var tvungen att gå upp. Fast att klockan var halv åtta på morgonen så var jag rättså pigg, jag hade ju sovit sen 11 dagen innan så det var väl inte så konstigt.
När jag hade gjort mig iordning så jag jag ner till frukosten där Thomas, Alex och Rim redan satt och åt. Vi snackade p åom vad som skulle hända idag och hade det allmänt trevligt. Det här ska bli en bra dag.
 
Olivias perspektiv en timme efter att hon pratade med Eric

Äntligen var jag sams med Eric. Vi hade pratat ut om det och sen hade vi pratat i typ en halvtimme till för att vi saknade varandra så mycket. Amanda åkte hem för typ 10 minuter sen för nu mådde jag ju så bra att jag kunde ta hand om mig själv och Victor igen. Jag stog och plockade undan all disk som Amanda inte hade hunnit med eftersom hon fick ta hand om mig och Victor plus att hon behövde laga mat. Victor satt på sitt rum och lekte och det var lungt och skönt. Fast en sak tyngde ner mig. Innan idag kom Victor fram till mig med gråten i halsen och sa att han trodde att Eric hade dött. Eftersom han aldrig var här hemma nu och jag hade varit ledsen så trodde han det. Jag måste fixa så att vi åker ner till Eric och träffar honom, jag ringer Thomas och ser om det går sen när jag har diskat klart.
*
"Hej det är Thomas"
"Hej Thomas det är Olivia"
"Hej är du och Eric samms igen??"
"Jadå det är vi och jag saknar honom jätte mycket och Victor trodde att han hade dött för att han aldrig va hemma mer så jag vill jätte gärna åka ner till er!"
"Det skulle väll gå tror jag. Om du bokar ett flyg som kommer fram till Paris någon gång i morgon eftermiddag innan Erics konsert så skulle jag kunna hämta er och köra er till konserten!"
"Det skulle vara helt fantastiskt men Eric får inte vet någonting!!!"
"Absolut inte! Vi ses i morgon"
"Ja hejdå"
 
Nu var det bara att hoppas att det fans biljetter kvar!
YES jag hade bokat biljetterna nu och vi skulle vara frame i Paris klockan 17:10 i morgon vilket passade utmärkt eftersom Erics konsert börjar klockan halv 8. Jag kollade på klockan och såg att den började bli mycket. Jag får göra kvällsmat och sen får vi gå och lägga oss så att vi orkar med i morgon!
 
Erics perspektiv
 
Klockan är tre och jag sitter på hotellrummet och försöker få tag i Olivia men hennes mobil är avstäng och det är ingen som svarar på hemtelefonen, tänk så har det hänt någonting. Okej Eric lugna ner dig lite, det har inte hänt någor hon är säkert bara ute och går med Victor och hennes mobil har bara dött. Jag rabblade det i huvudet för att intala mig om att det var sant. 
Jag började bli trött igen för jag har varit på jätte många intervjuer hela dagen. Klockan fyra ska vi vara på Arenan och repa inför ikväll så jag hinner inte somna. Jag gick in i duschen och tog en riktigt kall dusch för att vakna, tog på mig kläderna igen och körde till arenan. 
Repet gick as bra och klockan är sex, en och en halv timme kvar nu ska jag bara ta det lungt tänkte jag och hörde en välbekant röst bakom mig!
"Bappa!"

 

-----------------------------------------------------------------------------

Hoppas ni gillart!! :) Puss på er :)♥♥♥♥


FEEL ALIVE...♥ - KAPITEL 22

"Hej älskling! <3 Jag lovar och svär jag kysste inte henne, snälla förlåt mig!! Jag förstår om du inte vill prata men jag måste få prata med dig eller Viktor! Han sover säkert nu men när han vaknar kan ni väl ringa mig? Jag kommer inte kunna sova alls inatt så ring när som helst! Saknar er så det gör ont<3"

 

Olivias perspektiv

Jag läste smsett om och om igen. Han hade inte kysst henne. HAN HADE INTE KYSST HENNE! Jag försökte få in orden i min hjärna men det gick liksom inte.

”AHHHHHHHHHHHH” Jag skrek, skrek så högt jag kunde och Amanda kom springandes och frågade vad som hade hänt.

”Han kysste inte henne, han kysste inte henne” Det var det ända jag kunde säga innan jag somnade på soffan. Jag somnade och jag tror aldrig jag har sovit så gott som jag gjorde nu. Han hade inte kysst henne.

Erics perspektiv

Jag låg vaken hela natten och kollade på min mobil. När klockan var halv sju på morgonen och tänkte att hon kommer inte ringa mig. Precis då ringde min mobil men mitt hopp försvann direkt när jag såg att det bara var Thomas. Jag svarade och snackade lite med honom i någon minut och sen gick jag in i duschen för vi skulle köra vidare på turnén idag. När jag kom ner till hotellfrukosten så satt hela crewet där och väntade på mig. Dom såg nog att jag var ledsen för jag hade gråtit hela natten och mina ögon var nog helt röda men dom struntade i det och pratade på om vad som skulle hända idag och nästa turné stopp som var i Frankrike!

Olivias perspektiv

Jag vaknade med ett ryck när jag hörde någon skrika på tvn. Victor satt så fint på en kudde framför tvn och kollade på barnkanalen och såg jätte nöjd ut.

”Amanda?!”

”Ja”

”Vad är klockan?”

”Den är halv tio”

”Jag måste ringa Eric”

Jag tog upp mobilen och såg att jag hade ett sms från mamma. Hon undrade bara om jag mådde bra för hon hade också sett bilden på Eric. Jag svarade att jag mådde bra och att jag visste att det bara var hon tjejen som hade kysst Eric och inte han.

När jag precis skulle ringa till Eric kom Amanda in och sa att det var frukost, ja jag får väl ringa honom efter att vi ätit för när jag kände efter så var jag rätt hungrig-

Erics perspektiv

Varför ringer hon inte? Hon vill säkert inte prata med mig. Hon tror säkert inte på mig. Hon har säkert tagigt med sig Victor och stuckigt till typ USA och lämnat mig, jag kommer aldrig få träffa dom igen. Min hjärna gav mig frispel, jag höll på att bli knäpp. Vi satt i bussen och ska alldeles strax lämna Storbritannien för denna gången och åka till Frankrike och Paris. Det ska faktiskt bli väldigt kul fast det hade varit ännu bättre om Olivia och Victor hade varit med. Klockan är tio och bussen kör iväg. Nu väntar 18 timmars bussfärd/båtfärd till Frankrike då då. Precis innan jag somnade så ringde min mobil, Olivia <3

-------------

Här är kapitel 22! :) Hoppas ni gillart, kapitel 23 kommer i morgon eftermiddag! :)♥♥♥ 

Puss Ellen


FEEL ALIVE...♥ - KAPITEL 21

Flera missade samtal från samma nummer, Eric. Jag kunde det alldeles för väl utantill. Men det fanns även en annan symbol på mobilen. Ett röstmeddelande. Även det från samma nummer. Självklart visste jag att det skulle komma ett meddelande någon gång, men jag hade inte förberett mig för det ännu. Nu kom det svåra valet, ska jag lyssna eller inte?

 

 

 

 

 

 

Jag tryckte på röstmedelandet och lyssnade "Hej Olivia. Det är Eric som du kanske hör... Jag vet att du är hemma och att du kan svara så snälla du, jag ber dig, svara. Vi måste prata om det här. Det är inte som du tror. Du behöver inte ringa just nu, men bara du ringer. Jag saknar dig och vill inte leva så här. Kram Eric."

Jag ville tror honom men jag kunde inte, jag hade ju sett bilden själv.

 

                                                                     *

Eric's perspektiv


Thomas kom in  i logen och sa att vi skulle åka. Jag gick ut i bilen och körde till hotelet. När jag kom på mitt rum kom tårarna, jag slängde mig på sängen och bara grät. Utan att jag märkte det hade Thomas gått i till mig och satt sig på sängen och kollade på mig, han visste nog inte riktigt vad han skulle göra. Jag kollade upp på honom och kramade om honom. Han var som min pappa. 

" Hur är det Eric???"

 

" Inte särsklit bra, jag tror jag har förlorat Olivia! Den där bi*chen som bara våldhånglade mig och hennes dumma kompis som fottade och la ut det har försört mitt liv!"

 

" Så du kysste inte henne??"

 

"Klart jag inte gjorde tror du verkligen att jag skulle göra det?!" 

 

"Nej det är klart......"

 

Olivia's perspektiv

 

Jag visade Amanda röstmedelandet och började gråta igen.Jag satt i Amandas knä och bara grät. Plötsligt ringde min mobil igen och det var inte Eric, det var Thomas. Amanda svarade

 

Amanda's perspektiv"Hej det är Amanda på Olivias mobil!"

 

"Hej Amanda det är Thomas här skulle jag kunna få prata med Oliva tros??"

 

"Nej inte just nu tror jag hon gråter jätte mycket. Men du kan säga det till mig så kan jag säga det till henne senare!"

 

"Okej då. Jo det är såhär att Eric talar sanning han kysste inte henne och jag vet att jag råkade säga det till Olivia. Jag visste inte alls säkert men Eric hade inte sagt något till mig och jag är hemskt ledsen för det. Någon som är ännu ledsnare är nog Eric. När jag kom in till honom för en timme sedan så låg han bara och grät."

 

"Jag ska säga det till Olivia och jag hoppas verkligen att du har rätt för Olivia är helt knäckt! Hejdå Thomas"

 

"Hejdå"

 

Jag förklarade  för Olivia vad Thomas hade sagt och försökte sedan övertyga henne om att det var sant.

 

Olivia's perspektiv

 

När jag hörde vad Thomas hade sagt ville jag bara ringa till Eric direkt. Jag ville förlåta honom men jag kunde inte ringa. Jag satt med mobilen i handen och försökte ringa men det gick inte, jag kunde verkligen inte. Då kom smartiga Amanda och sa att jag skulle smsa honom istället. Sagt och gjort. "Eric vi måste prata, Thomas ringde innan och sa att du inte hade kysst henne utan att det va hon. Jag vill tror det men jag kan inte ringa dig, det går inte! Älskar dig, Olivia <3"

Amanda hade satt igång filmen medans jag hade krig om jag skulle ringa Eric eller inte. Vi satt och kollade på filmen men jag var inte särskilt intresserad av det, jag ville bara att Eric skulle svara på sms:ett.

 

Eric's perspektiv

 

Thomas hade gått för ungefär en timme sen och jag har bara suttit och kollat på tv sedan dess men tårarna kan inte sluta rinna. 

*pip*

Ett sms, från Olivia! Jag fick ett glädjerus i kroppen men vågade inte öppnade. Tänk så stod det bara att hon inte tror mig och tror att jag är med den där h*ran. Efter ett litet mini krig i min hjärna så öppnade jag sms:ett

"Eric vi måste prata, Thomas ringde innan och sa att du inte hade kysst henne utan att det va hon. Jag vill tror det men jag kan inte ringa dig, det går inte! Älskar dig, Olivia <3"

Tårarna rann ännu mer nu. Jag tänkte ringa henne igen men eftersom hon hade sagt i sms:ett att hon inte kunde prata med henne så smsade jag istället.

"Hej älskling! <3 Jag lovar och svär jag kysste inte henne, snälla förlåt mig!! Jag förstår om du inte vill prata men jag måste få prata med dig eller Viktor! Han sover säkert nu men när han vaknar kan ni väl ringa mig? Jag kommer inte kunna sova alls inatt så ring när som helst! Saknar er så det gör ont<3"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mitt första kapitel är ute! Hoppas ni gillar det !! :)<3<3<3<3

Kramis Ellen :)<3


Hej!

Hej! Jag heter Ellen och jag ska hjälpa Nicolina att skriva Feel Alive!:) Det ska bli jätte kul och jag ser fram emot det väldigt mycket! Jag ska börja skriva kapitel 21 nu och förhoppnigsvis kommer det ut ikväll eller någon gång i morgon! :)
 
PUSS :)<3<3<3

Klarar det inte själv

Som ni förstår på rubriken behöver jag hjälp. Jag klarar inte att blogga 3 olika bloggar samtdigt. Först och främst prioriter jag min privata blogg, sedan min egna saaade novell och till sist den här. Ni märker ju själva att det inte går. Innan jul är det mycket i skolan och jag har även lite annnat för mig ;-) finns det någon snäll människa som kan tänkas att hjälpa till att blogga här? Kommentera då!
PUSS!