Feel alive...♥ - Kapitel 6

"jaha, vad synd, då kan vi tre ju ha en mysdag?" sa hon och fnissade och bar upp Victor i hennes knä och pussade honom på kinden.
"ja, det kan vi" sa jag och vi kysstes igen. Jag klappde Victor på huvudet och satte mig sedan bredvid Olivia och satte på TV:n. Det var en komedi som precis hade börjat på tv4. Utan att hålla koll på klockan satt vi framför TV:n och hade det mysigt. plötsligt vibererade det till i fickan. Jag tittade vem det var ifrån. Det var från Rim, hon skrev att veckan ut skulle alla vara hemma och vila upp sig. Det hela positiva med det här var att jag kunde vara hemma och mysa med Olivia och Victor. Kanska lite jobb med resten av popexplosion också. Vi får se...

Jag och Olivia skrattade så vi trodde vi skulle kikna. Filmen var den bästa jag har sett på länge.
Victor förstod inte speciellt mycket så han lekte med lite andra leksaker under tiden.
Komedin tog slut och vi bytte till en kanal där de visade någon amerikansk kärleksdrama. Jag och Olivia höll hand genom hela filmen och några tårar rann då och då ner för Olivias kinder när sorgliga och dramatiska scener kom. Jag torkade av dem med min tumme och hon log gulligt mot mig. Vi kysstes om och om igen vid flera tillfällen och eftersom att vi hade släckt ner i rummet var det extra mysigt. Victor sov middag just nu så vi hade lite tid för oss själva.
5 månader senare
Det är tisdagen den 2 Juli och i övermorgon är det dags för det första turnéstoppet. Solen skiner utomhus och vi repar för fullt. Ikväll plockar turnébussen upp mig, Olivia, Victor och dansarna för att köra till Malmö arena där det enda Sverigastoppet ska vara. Jag är superladdad och längtar så mycket tills på torsdag.
"5, 6, 7, 8!" ropade Simon och vi började dansa. Nu sitter allt rätt bra och all dans är nästan felfri. Precis som vi vill ha det. Vi svettades och hade otroligt roligt. Mitt crew är bäst.
*
gra timmar senare var vi klara och det var dax att åka hem. Jag sa hejdå till alla och satte mig i bilen och körde hem. Klockan är 23.14 och hela min kropp är slut. Det blir sängen direkt när jag kommer hem. Jag tänker inte göra något annat. Jag klev ur bilen, gick upp för trapphuset, öppnade dörren in till lägenheten och tog av mig skorna. Olivia och Victor ligger redan och sover så jag smög tyst in och gjorde i ordning mig och kröp sedan otroligt tyst ner bredvid Olivia och kysste henne försiktigt på kinden utan att hon vaknade och sedan somnade jag.
Nästa morgon
Idag bär det av till Malmö. Klockan är 7 och Victor vaknade precis. Olivia får sova lite till, det förtjänar hon, så fin som hon är. Victor gick runt i sin ljusblåa pyamas med en mysig nalle i handen. Den nallen fick han av ett fan, och han absolut älskar den!
"Godmorgon gullunge" sa jag och bar upp honom, pussade honom snabbt på munnen och lyfte sedan ner honom igen.
"gomojjon" sa han skrattade urgulligt och följde mig sedan in i köket. Jag bar upp honom på köksbänken där han satt nöjt och snackade för fullt. Han blivit riktigt bra på det nu. Jag lagade lite havregrynsgröt åt honom eftersom att det är det bästa han vet.
*
Tiden gick och gick och plötsligt ropade Olivia som satt klar vid matbordet.
"Bussen står utanför!"
Jag gick till fönstret och där stod bussen. Dörrarna öppnades och ut klev Tomas. Jag plockade upp Victor i min famn och med ytterkläderna på gick jag och Olivia ut till bussen. Vi kramade om Tomas och packade in grejerna. Det är en dubbeldäckare med sängar, soffor och TV i. Riktigt fin. När vi klev in i bussen välkomnades vi av Alex, Edin, Rim och Maria. De började genast gulla med Victor men det tyckte jag bara var roligt. Plötsligt kände jag hur bussen började rulla och då slog tanken mig..
Turnen är igång.
Nu har jag en massa roliga konserter, fans, intervjuer och massa annat framför mig. Vi var alla väldigt spända eftersom att jag inte varit på turné sedan pop explosion. Jag har bara roliga och goda minnen från Pop Explsion. All kärlek från fansen gör att jag vill fortsätta.
Bussresan var lång och jag blev tröttare och tröttare.
"Eric, vill du spela FIFA?" frågade Alex. Bara ordet FIFA gör mig pigg.
"Jafan!" sa jag och studsade upp från fotöljen jag satt i. Vi gick till soffan längst bak i bussen, satte på Xboxet, tog var sin kontroll och började spela. Jag valde Milan bara för att Zlatan spelar där och Alex valde Chelsea. Varje gång det blev mål, var nära mål, blev en frispark eller någon gjorde en ful tackling så skrek vi. Efter ett tag sa de andra till oss att vi skulle dämpa oss men det går inte när man är inne i spelet. De fick helt enkelt stå ut med vårt stojande. Victor ville ju självklart se vad vi gjorde så han satte sig bredvid mig i soffan.
*
"Framme!" ropade vår chafför Lars efter ett tag. Äntligen.
Vi stängde av spelet och jag lyfte upp Victor som låg så sött och sov. Sedan gick vi av bussen och tog våra väskor. Lars åkte iväg och parkerade bussen medans vi checkade in på hotellet.

Nu är turnén igång! Förlåt för ett sent kapitel men valborg osv har stökat till det lite! kram ! love u /Bella

tjaaa

heej!
Vi har bestämt att vi gör 2 kapitel i veckan! annars hinner vi inte!
vi älskar er! love

Feel alive...♥ - Kapitel 5

Victor la sitt huvud tillrätta på Erics axel, slöt sina ögon och jag kunde se hur han trivdes. Eric höll om honom så omsorgsfullt och mjukt och bara minuter senare sov Victor djupt. Eric gav honom en puss på pannan och la försiktigt ner honom i sin säng, stoppade om honom och la sig sedan bredvid mig. Jag la mig så nära Eric som det bara gick. Han var nyduschad och doftade jättegott. Han tog tag i min hand och kollade mig djupt in i ögonen. Jag älskar när han gör det, man känner sig så speciell.
"jag älskar dig Olivia" sa han med sin sexiga och mjuka skånska.
"jag älskar dig mer" sa jag och vi kysstes. Vi kysstes länge.
Det hade varit en lång dag idag, jag kände hur tröttheten började komma. Det sista jag såg innan jag somnade var en sovandes Victor i sin säng och en underbar Eric jämte mig.


Nästa morgon i Erics perspektiv
Jag vaknade av att väckarklockan tjöt. Det där lilla ljudet kan vara så enormt störande. Olivia låg bredvid mig och sov. Konstigt nog vaknade hon inte av väckarklockan. Hon är ledig idag så jag ska passa på stt ta med Victor till dansen för han ska inte till dagis.
Jag släpade mig ur sängen, satte på mig ett par gråa mjukisbyxor och ett vitt linne. Sedan tog jag upp Victor från sängen.
"godmorgon gubben" sa jag och pussade honom på pannan. Han log så gulligt tillbaka. Jag gjorde honom i ordning och snart var vi klara för att åka. Precis innan vi åkte gick jag snabbt in till Olivia och sa hejdå. Hon hade precis vaknat så hon var väldigt trött. Jag gav henne en kyss och sedan gick jag ner till bilen med Victor i famnen. Försiktigt satte jag honom i bilbarnsstolen. Med ett leende på läpparna försökte han hjälpa till spänna fast sig med bältet. När jag lyckats knäppa fast Victors bälte stängde jag bildörren och hopade in på förarsätet. Jag satte på Rix Fm på full volym och körde sedan mot dansen. Victor dansade med och gurglade fram något läte då och då. Plötsligt spelades Hotter Than Fire på radion. Victors leende växte snabbt och han skrattade. Han kände troligen igen låten, Oliva spelade den rätt mycket när han var liten.
Efer en liten stund var vi äntligen framme. Jag knäppte upp Victor ur bilstolen och bar upp honom i min famn. Sedan gick jag in i danslokalen samtidigt som jag snackade lite med Victor. Han visade tydligt vad han ville ha sakt och jag förstod det mesta. Det var inte de klokaste och bästa meningarna men han var så gullig och jag är glad att han försöker. När vi kom in hade de andra inte kommit än, vilket förvånade mig. Det var helt tomt så jag satte mig i soffan vi har i ena hörnet och började byta om. Jag satte ner Victor på golvet, men han reste sig genast upp och gick fram till spegelväggen och tyckte att det var så fascinerande. Jag knöt klart mina skor men fortfarande hade inget kommit. Jag tänkte inte mycket mer på det utan gick och busade lite med Victor istället. Han skrattade så gulligt när jag kittlade honom. Jag är så stolt över honom och att han är min son. Klockan närmade sig 11 och jag var fortfarande helt ensam med Victor. Jag hämtade mobilen i jackan och slog Alex nummer. Ingen svarade så jag försökte ringa till Edin. " Konstigt" sa jag för mig själv. Ett sista försökt. Jag slog numret till Rim och fick äntligen ett svar. " Hallå?" Hon lät lite hängig. " Tja! Eric här." " Åh, hej Eric!" " En fråga. Var är alla?" jag tittade på klockan och såg att den nästan var halv 12. " Hehe.. Vi åt på en restaurang i går hela gänget utom du. Nu är alla matförgiftade.." Halvt som halvt försökte hon få fram ett skratt. Vi pratar lite till och sen var hon tvungen att gå. Jag gick fram till Victor som satt framför spegeln och lekte. " Ska vi ta och åka hem till mamma, gubben? Det är ingen annan som kommer idag." Han tittade på mig med stora ögon och skakade på huvudet. Det var inte ofta han protesterade så jag stannade kvar en stund med honom så han kunde leka lite till. Efter cirka 1,5 timme började vi packa ihop våra grejer och förbereda oss för bilfärden hem.
Jag satte på radion och Euphoria av Loreen spelades. Det gick riktigt bra för henne i Eurovision. Jag sjöng med och Victor nynnade med så gott det gick. Istället för att åka hem bestämde jag mig för att åka in till stan och ta en fika med Victor. Det gör vi nästan aldrig men det är mysigt så när vi ändå har tid, så varför inte? På ett litet café mitt i stan beställde vi två kanelbullar, ett glas saft och ett glas cola. vi satte oss vid ett bord och jag gav Victor sin kanelbulle och saften. Det kladdades rätt mycket och det gick åt många servetter när han efter en liten stund självklart lyckades hälla ut saften över hela bordet och en bit av golvet. Det var bara för mig att börja torka upp det. Hon i kassan kände igen mig och ville gärna hjälpa till. Efteråt tackade jag henne vänligt och hon fick en kram. Vi åt klart och jag tog upp Victor från barnstolen, gick ut till bilen och knäppte fast honom i barnstolen. Han var jätteglad eftersom att han hade fått en kanelbulle och pratade på sitt egna lilla vis hela vägen hem. När han är glad är jag glad, så det var en rikigt bra stämning i bilen.
*
När vi kom hem satt Olivia i soffan i vardagsrummet med laptopen och surfade runt lite.
"Hejsan" ropade jag när jag vi kom innanför dörren.
"hej! vad gör ni hemma?" frågade hon förvånat. Jag gik in till henne medans jag svarade på frågan. Victor gick vinglandes bakom mig.
"Alla dansare är magsjuka så det blev inget idag" sa jag och kysste henne.
"jaha, vad synd, då kan vi tre ju ha en mysdag?" sa hon och fnissade och bar upp Victor i hennes knä och pussade honom på kinden.
"ja, det kan vi" sa jag och vi kysstes igen. Jag klappde Victor på huvudet och satte mig sedan bredvid Olivia och satte på TV:n. Det var en komedi som precis hade börjat på tv4. Utan att hålla koll på klockan satt vi framför TV:n och hade det mysigt. plötsligt vibererade det till i fickan. Jag tittade vem det var ifrån. Det var från Rim, hon skrev att veckan ut skulle alla vara hemma och vila upp sig. Det hela positiva med det här var att jag kunde vara hemma och mysa med Olivia och Victor. Kanska lite jobb med resten av popexplosion också. Vi får se...

Kpitel 5! vi kommer tyvärr inte hinna skriva ett kapitel om dagen, men vi ska försöka! tack för att ni läser! komenteraaaaaaaaa! love u!

lite fel

Hej!
Det har hänt något konstigt så kapitel 3 hittar ni lite längre ner under kapitel 1!
Hoppas ni gillar novellen !

Feel alive...♥ - Kapitel 4

Under tiden tevattnet skulle koka satte vi oss kring köksbordet och pratade. Amanda i Soffan med Victor i knät. När jag såg hur duktig Victor var med andra människor växte stoltheten i mig. Eftersom det nästan kommer fram nya människor till Eric och mig får han träffa massor av människor. Trots det är han alltid lika lugn och snäll. Plötsligt ringde det i min jackficka. Jag reste mig upp och började gå mot hallen. Signalerna slutade precis när jag fick upp mobilen ur innefickan. Jag blev alldeles varm i kroppen när jag såg att det var Eric som hade ringt.

Jag behövde inte ringa tillbaka för bara sekunder senare ringde han igen. Jag svarade på en gång.
"hej älskling" sa jag.
"hej sweety, vad gör du?" frågade han.
"Vi är hos Amanda".
"Okej, jag kommer att bli lite sen så jag slutar vid elva"
"okej, jag saknar dig" sa jag.
"jag saknar dig också, jag hämtar upp dig på vägen hem" sa han.
"okej, tack så mycket, jag älskar dig"
"jag älskar dig också, hejdå" sa han
"hejdå" sa jag och sedan la vi på.
" vad gör du?" ropar Amanda från köket. " ditt te blir ju kallt."
"jag kommer" Sa jag och la ner mobilen i jackfickan.
" det var bara Eric som ringde, han blir sen så han hämtar mig här. Går det bra?"
" men självklart gumman! det är bara kul att vi äntligen träffas."
Victor som satt så lugnt och stilla i kökssoffan jämte Amanda började plötsligt gråta.
" vad är Victor?" Amanda tog upp honom i famnen och vaggade honom fram och tillbaka.
" han är kanske trött. Vi gick upp ganska tidigt idag och sen sov han bara en liten stund vid lunch på dagis. Kan jag lägga honom i din säng?" Jag reste mig upp och tog Victor i min famn.
" Visst. Ta filten som ligger på stolen att lägga över honom med."
Jag gick in med Victor i Amandas sovrum och la honom på sängen. Genast slutade han gråta när han förstod att skulle få sova. Det tog inte mer än 10 minuter innan han sov djupt. Tyst och försiktigt smög jag ut ur sovrummet, jag lämnade dörren lite på glänt om han skulle vakna. Ute i köket satt Amanda och väntade tålmodigt på mig.
" förlåt, nu kan vi prata ut."
" du behöver inte be om ursäkt, jag förstår. Han är ju fortfarande så liten."
Jag så glad att hon förstår. En riktig vän.
vi snackade om allt möjligt i flera timmar. Amanda är den enda vän jag har som verkligen förstår mig och hon är den enda jag inte har några hemligheter för. Hon är som en syster för mig. Vi har alltid kunnat prata om allt mellan himmel och jord. När jag och Eric blev tillsammans och jag ägnade mer tid med honom än med Amanda, väntade hon troget på att jag skulle höra av mig. En "vanlig" vän skulle tröttnat direkt på mig och lämnat mig. Så är inte Amanda. Sen när Victor kom blev det ännu mindre tid för oss att träffas. Jag tror att Amanda förstår hur mycket jag tycker i Eric och Victor, annars skulle hon inte varit min vän. Hon förstår också att hon är min bästa vän och att hon är värdefull i mina ögon. Victor och Amanda trivs jätte bra tillsammans, vilket känns skönt.
Plötsligt hörde jag hur Victor böjade gråta. Jag gick in till Amandas säng och plockade upp honom i min famn. Sedan gick jag tillbaka till Amanda oh Victor slutade genast att gråta.
*
Åter några timmar gick och tillslut knackade det på dörren. Amanda öppnade och där stod Eric.
"Hej!" sa Amanda.
"Tjaa!" sa Eric och kramade om henne.
"Hej älskling" sa han sedan och vände sig mot mig.
"Hej gubben" sa jag och kysste honom.
"Men tjena kompis" sa Eric sedan och tog över Victor. Victor var väldigt trött men vägrade att sova. Vi sa hejdå till Amanda och körde hem. När vi kom hem gjorde vi oss genast i ordning och jag la mig i sängen medans Eric stod bredvid bärandes på Victor och försökte få honom att sova. Jag låg och njöt över hur fina de var. Eric sjöng lugnande vaggsånger samtidigt som han gungade lite försiktigt fram och tillbaka och det lät så fint. Victor la sitt huvud tillrätta på Erics axel, slöt sina ögon och jag kunde se hur han trivdes. Eric höll om honom så omsorgsfullt och mjukt och bara minuter senare sov Victor djupt. Eric gav honom en puss på pannan och la försiktigt ner honom i sin säng, stoppade om honom och la sig sedan bredvid mig. Jag la mig så nära Eric som det bara gick. Han var nyduschad och doftade jättegott. Han tog tag i min hand och kollade mig djupt in i ögonen. Jag älskar när han gör det, man känner sig så speciell.
"jag älskar dig Olivia" sa han med sin sexiga och mjuka skånska.
"jag älskar dig mer" sa jag och vi kysstes. Vi kysstes länge.
Det hade varit en lång dag idag, jag kände hur tröttheten började komma. Det sista jag såg innan jag somnade var en sovandes Victor i sin säng och en underbar Eric jämte mig.

kapitel 4 klart! komentera mer!! vi vill veta vad ni tycker! kram love u!

Feel alive...♥ - Kapitel 2

"Ha det bra idag, jag älskar dig" sa han.
"Du också min danskung, jag älskar dig" sa jag. Han skrattade och strök mig på kinden.
"Jag älskar dig gubben, ha det så bra på dagis" sa han och pussade honom på munnen.
"Mysigt med en snorpuss" sa han sen och skrattade. Jag skrattade också och Victor log nöjt.
"Hejdå" sa jag och gick ut genom dörren.
"Hejdå!" sa Eric och stängde dörren efter oss.När Eric hade stängt dörren kom saknaden direkt. Jag kunde knappt vara en meter bort från Eric utan att sakna honom. Han och Victor var mitt allt. Nere på gatan stod en gul taxi med öppen dörr. Det var den som skulle köra mig och Victor till dagiset. Sedan skulle jag ta taxin från dagiset till mitt jobb, det är några kvarter bort. Än har jag inte tagit mitt körkort så vi åker antingen med taxin eller med Eric om han har tid. Victor satt så lugnt och stilla i bilen hela vägen fram, när han såg dagiset började han le. Han har fått Erics leende vilket jag var jätteglad för, det är det vackraste leendet i världen.
*
Jag kramade Victor en sista gång och gav honom en puss på pannan.
"Hejdå gubben" sa jag innan han sprang iväg in till de andra barnen. Jag gick ut till taxin igen och blev körd till jobbet. Taxichaffören fick en hundralapp och sedan körde han iväg. Han verkade ha bråttom.
Väl inne på ICA träffade jag en massa kollegor. Vi hälsade och pratade och var bara allmänt trevliga och sociala innan alla gick till sina enskilda jobb. Själv gick jag gick och satte mig i kassa 3. Min chef Anders öppnade affären och då och då kom det in nya kunder och allt rullade på som vanligt.

Erics perspektiv
Jag tog bilen till dansstudion där jag träffade mina dansare Alex, Edin, Maria och Rim. Efter ett tag kom också vår nya koregraf Simon. Simon är 27 år och har mörkt ganska kort hår som alltid ligger perfekt och snyggt. En riktigt schysst kille. Vi började så smått att värma upp och tänja ut så att vi inte gör illa oss. Idag ska vi lära oss dansen till 'Backseat' så det var bara att sätta igång.
*
Efter några timmars dansande var jag helt slut.
"nu tar vi lunch" sa Simon och sakt och gjort så pausade vi för lunch. Alex och Maria gick iväg för att handla mat åt oss alla på en resturang i närheten. Under tiden satt jag, Simon, Edin och Rim och snackade lite.
"Hur är det med Victor?" frågade Rim.
"han mår bra och är så snäll som alltid" sa jag och log stolt.
"du får ta med honom till dansen någon gång, längesedan jag såg lillkillen" sa Edin.
"ja det kan jag nog" sa jag.
Vi fortsatte snacka och en stund senare kom Alex och Maria tillbaka. De hade händerna fulla med matlådor och vi tog för oss. Sedan satte vi oss vid ett träbord utanför danslokalen och började äta. Mat var precis det jag behövde just nu. 
Jag åt upp på bara kanske 10 minuter. 
"Du var hungrig ser jag" sa Alex. 
"Det kan du ge dig på" sa jag och tog en klunk coca cola. 

Olivias perspektiv
Det är helt vanlig och tråkig jobbdag. Ingenting speciellt har hänt. Om en timme slutar jag och då ska jag hämta Victor på dagis. Sedan har jag lovat Amanda att följa med henne hem. Det var rätt längesedan vi träffade och vi har mycket att prata om. Sedan ville hon träffa Victor.
" Du kan gå nu om du vill, det är bara 1 timme tills vi stänger och om det kommer fler kunder kan de gå till de andra kassorna. Du har varit jätte duktig idag" sa Anders och klappade mig på axeln.
Snabbt plockade jag ihop mina saker och började gå mot utgången. Eftersom jag fick sluta 1 timme tidigare hade jag ingen brådska att hämta Victor,  så jag bestämde mig för att gå till dagiset. 25 minuter senare anlände jag till dagiset, lite andfådd och med rosiga kinder. Känslan att ha varit ute och gått i fint väder är helt underbar. Speciellt om man inte har bråttom.
Det första jag hörde när jag kom in i dagiset var någon som ropade "mamma". Några sekunder senare kom en liten gullunge stapplande fram med armarna utsträckta. Mina ögon tårades direkt. Victor var lika perfekt som sin underbara pappa, de två perfektaste och underbaraste personerna i mitt liv och på jorden.

Kapitel 2! komentera vad ni tycker och välkomna Nicolina till ensaadesaga! we love u!

Bra? Dåligt?

Så, nu är det första kapitlet släppt! :D Vad tycker ni?? Kommentera gärna!

Feel alive...♥ - Kapitel 11,5 år senare i Erics perspektiv
Det är en rätt ruggig Februarimorgon 2013. Det är en helt vanlig Tisdag och vi ska alla iväg på olika håll. Klockan är 7 och Olivia är uppe med Victor. Hon ska till sitt jobb på ICA, Victor ska till dagis och jag ska till dansstudion.
Jag har sån lust att bara lägga mig ner och sova i ett par timmar till, men ska det bli en bra och lyckad turné måste jag öva.
Allt är planerat och jag ska göra en utomlandsturné i Juli. Vi satsar stort.
Sverige
Danmark
Storbritanien x2
Frankrike
Tyskland x2
Ryssland x2
Finland
*
Plötsligt kommer Victor gåendes in i rummet. Han har precis lärt sig gå och är väldigt ranglig och ostadig men han försöker så gott det går. Jag kommer ihåg hans första riktiga steg. Det var när vi var på besök hos min familj i Helsingborg. Det var ens tor dag för Victor.
"Hej gubben" sa jag och lyfte upp honom. Han skrattade sitt lilla bebisskratt och jag blir så lycklig av att höra det. Han kan inte säga mer än ett par ord som 'mamma', 'pappa' osv, så han gav mig bara en riktig mysig kram. Han är inte alls lik de andra barnen i hans ålder. Han är snällare, gladare och positivare.
Jag gick ut i köket i kallsonger och med Victor i famnen. Olivia stod och bredde några mackor till oss.
"Godmorgon älskling" sa jag och gick fram och kysste henne.
"Godmorgon" sa hon och log. "Varsågod" fortsatte hon sedan och sträckte fram en ostmacka till mig.
"Åh, tack" sa jag och tog emot den. Sedan satte jag Victor i sin barnstol, gav honom sin mat och satte mig sedan själv på en stol bredvid och började äta av min macka.
Olivias perspektiv
Jag, Eric och Victor tillsammans är världens bästa familj.
Jag bredde klart min macka och gick bort mot matbordet där Victor och Eric satt. Erics hår står ut på alla möjliga håll, men det är bara gulligt. Jag drog min hand längs hans rygg lite nätt när jag gick förbi honom för att sätta mig bredvid honom. Han tittade upp på mig med sina glittrande bruna ögon och log. Jag log tillbaka och satte mig ner och började äta. Vi småpratade om lite allt möjligt och Victor underhöll oss. Efter måltiden hade han smör i hela ansiktet. Eric gick och hämtade en servett och torkade bort det. Jag gick in i badrummet för att göra mig ordning. Klockan är nu 07.25 och jag ska iväg och lämna Victor på dagis vid 8 och sedan ska jag till jobbet.
Jag borstade igenom mitt hår, satte upp det i en hög toffs och drog några drag med mascaran. Sedan var jag klar. Eric säger att han tycker att jag är finare och sötare som jag är och inte behöver ha en massa smink, så mer smink än mascara har jag inte. Han är så snäll. Efter ett litet tag kom Eric in i badrummet påklädd i ett par gråa mjukisbyxor och en vit t-shirt. Tydligen är det bra att dansa i.
"Så fin du är" sa han och kysste mig.
"Du med" sa jag och gav honom en till kyss. Han fnissade till lite och klappade mig mjukt på kinden och tog sedan upp sin vaxburk från handfatet och kletade in lite i håret.
Jag gick ut i vardagsrummet där Victor satt i en blöja. Bredvid honom låg kläder som Eric tagit fram. Jag gick fam och satte på honom dem. Han är lika snäll som vanligt och stretar inte emot utan hjälper nöjt till. Det var ett par blåa jeans och en vit t-shirt med blåa ränder och en grå kofta. Så stilig. Jag gav honom en puss på kinden och bar upp honom i min famn. Sedan gick jag till hallen och satte på honom och mig ytterkläder.
"Älskling, vi går nu!" ropade jag från hallen.
"Vänta!" ropade Eric och kom halft springandes ut från badrummet och gick fram och kysste mig och pussade sedan Victor på huvudet.
"Ha det bra idag, jag älskar dig" sa han.
"Du också min danskung, jag älskar dig" sa jag. Han skrattade och strök mig på kinden.
"Jag älskar dig gubben, ha det så bra på dagis" sa han och pussade honom på munnen.
"Mysigt med en snorpuss" sa han sen och skrattade. Jag skrattade också och Victor log nöjt.
"Hejdå" sa jag och gick ut genom dörren.
"Hejdå!" sa Eric och stängde dörren efter oss.

Så! Första kapitlet på Del 3! Jag börjar direkt istället! Nicolina och jag skriver så mycket vi hinner!
Kommentera och tipsa era kompisar så blir detta jättebra! love u /Bella

Snaaaaart!

Hej! imorgon (måndag) lägger vi ut första kapilet på del 3!!
tipsa alla ea kompisar, dela på acebook, twitter osv så vi får många läsare redan på kapitel 1! då blir vi så sugna på att fortsätta skriva! love u !

Feel alive...♥ - Kapitel 3

Det första jag hörde när jag kom in i dagiset var någon som ropade "mamma". Några sekunder senare kom en liten gullunge stapplande fram med armarna utsträckta. Mina ögon tårades direkt. Victor var lika perfekt som sin underbara pappa, de två perfektaste och underbaraste personerna i mitt liv och på jorden.


"Hej gubben!" Jag satte mig ner på knä och omfamnade honom. Tydligen var han på kramhumör för han ville inte släppa på ett tag. När hans dagisfröken Tina kom var jag tvungen att resa på mig, men jag lyfte upp Victor i min famn. Jag och Tina pratade en stund, men Victor satt så lugnt och tyst i min famn. Inte som alla andra barn på dagiset som skrek för det allra minsta. Det var jag glad för.
När Tina och jag skiljdes åt kom jag på att jag skulle hem till Amanda. Under pratstunden hade jag glömt bort tiden totalt. Snabbt tog jag upp mobilen för att ringa upp henne. Då såg jag att hon hade ringt 5 gånger och pratat in ett meddelande. Jag lyssnade på meddelandet:
"Hej Olivia, när kommer du? ring mig när du hör detta! puss".
Jag ringde henne på en gång och efter tre signaler svarade hon. Vi pratade inte så länge utan istället fokuserade jag på att ta mig hem till Amada så fort som möjligt. Med Victor i famnen gick jag med raska steg i det kalla och blåsiga vädret mot busshållsplatsen.
Bussen skulle gå 16.20 och klockan var 15.55 så jag hinner om jag skyndar mig. Anfådd och lätt svettig kom jag fram precis i tid. Jag betalade och gick och satte mig en bit bak i bussen. Jag såg hur två tjejer några säten bort viskade och kollade på mig. Efter en liten stund kom de fram lite osäkert till mig.
"Är du Olivia Hermansson?" frågade en av tjejerna osäkert medans den andra fnissade lite generat.
"ja" sa jag och log mot dem.
"Och är det Victor?" sa samma tjej.
"Just precis" sa jag och lyfte upp honom lite lätt. Tjejerna tittade uppselt på varandra.
"Vi är riktigt stora fans till Eric!" sa de sedan.
"vad roligt!"
"kan du hälsa fån oss? Elin och Elvira"
"självklart" sa jag.
De tog en bild med mig, busade lite snabbt med Victor och sedan var det dags för mig att hoppa av bussen.
"ha det bra tjejer, jag ska hälsa Eric" sa jag innan jag gick av.
"detsamma! tack så mycket för allt!" sa de och sedan stängdes bussdörrarna. Jag skyndade mig hem till Amanda. Jag knackade på den vita dörren och Amanda öppnade.
"Heej!" sa hon
"Heeej!" sa jag samtidigt som jag kramade om henne. Sedan börjde hon sig ner och kramade om Victor som var så glad och nöjd trots den långa och kalla färden hit.
"tjena grabben" sa hon.
"He" var det ända han sa men fortfarande med ett lika stort leénde på läpparna som förut. Ett leénde jag inte kan få nog av. När han ler försvinner alla bekymmer.
Jag klädde av Victor ytterkläderna och satte honom på golvet i köket, sedan gick jag ut i hallen och tog av mig mina ytterkläder. Medans jag hängde upp jackan på kroken hörde jag hur Amanda gullade med Victor i köket.
" Vill du ha lite te?" frågade hon och satte Victor på kökssoffan.
" Jatack, det är så kallt och ruggigt ute."
" Vad vill lilla Victor ha? Får han dricka saft?" Amanda gick till kylen och tog fram saften.
" Han får bara lite, vi håller på att lära honom äta liten annan mat."
Under tiden tevattnet skulle koka satte vi oss kring köksbordet och pratade. Amanda i Soffan med Victor i knät. När jag såg hur duktig Victor var med andra människor växte stoltheten i mig. Eftersom det nästan kommer fram nya människor till Eric och mig får han träffa massor av människor. Trots det är han alltid lika lugn och snäll. Plötsligt ringde det i min jackficka. Jag reste mig upp och började gå mot hallen. Signalerna slutade precis när jag fick upp mobilen ur innefickan. Jag blev alldeles varm i kroppen när jag såg att det var Eric som hade ringt

kapitel 3 ute! komentera mer!! skriv vad i tycker! love

feel alive

Hej! Vi börjar förmodligen denna veckan med del 3!
stå ut!!
kram

Del 3!

Hej allihopa!
Jag och Nicolina ska börja på en del 3! Den kommer att heta 'Feel alive'.
Vi ska hoppa fram 1,5 år så Victor ska snart fylla 2, Eric är 22 och Olivia är 21!
Vi har massa planer och idéer nu!
Tipsa alla era vänner!
Kram
/Bella

Hej!

Hej Alla Läsare!
Jag heter Nicolina och jag har fått den stora äran att få hjälpa till med skriveriet här på ensaadesaga. Jag hoppas vi kommer trivas bra ihop :)

Nu ä det ju också så att jag har en massa andra bloggar om Eric. framförallt en egen novell blogg om honom. Den hittar ni här Här. Där kan ni även klicka er in till mina andra bloggar :) Jag kommer inte blanda ihop novellerna med varandra eftersom den ena är min egna, där kommer jag köra min egna storie som jag själv har tänkt. På denna bloggen får jag tänka om och fortsätta där Isabelle slutade :)
Har ni frågor är ni välkomna att fråga de via facebook eller twitter :)
Kram!

Ny skribent!

Tjena!

Om ett tag kommer det in en ny skribent här på ensaadesaga!
Jag kommer inte sluta helt utan tar en paus och kommer förmodligen tillbaka senare.
stay tuned och tipsa alla era kompisar!

kram